miercuri, 12 ianuarie 2011

Fursecuri trufe





Ingrediente:

  • 200 g   ciocolata neagra/amaruie
  • 90 g  unt 
  • 100 g  zahar   
  • 2 oua                              
  • 200 g  faina alba
  • 25 g cacao pudra 
  • 1/2 lingurita praf de copt  
  • un varf de lingurita sare
  • 1 pahar zahar pudra          
  • 1 fiola esenta de vanilie
Preparare:
  • ciocolata se topeste cu untul, pana se uniformizeaza compozitia si se ia de pe foc
  • se adauga zaharul si se amesteca pana  se topeste 
  • adaugam ouale pe rand, mixam bine dupa fiecare, adaugam esenta de vanilie
  • amestecam  faina, sarea, praful de copt si cacao
  • amestecati compozitia de ciocolata cu cea de ingrediente uscate
  • rezulta un aluat moale, pe care il acoperiti cu o folie, il dam la frigider, minim 2 ore
  • rupem cate o bucata mica, formam bilute, le trecem prin zahar pudra, in strat foart-foarte gros!!!!!
  • se coc in tava tapetata cu hartie, 15 minute la foc moderat (160 grade) 
  • se lasa la racit
  • se pastreaza acoperite 
Adaptat dupa reteta de aici

                               

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu