duminică, 24 aprilie 2011

Gulas la ceaun

După mai bine de 10 zile în care nu am vzut soarele, în schimb zăpada ne-a "bucurat" ochii în fiecare dimineaţă, a dat Dumnezeu în Duminica Floriilor vreme caldă şi cer senin.
De bucurie, am decis să mâncăm în curte, pe masa improvizată ad-hoc, mai ales că-i aveam la noi pe ai mei,  ce-i drept pe picior de plecare, după cele câteva zile în care ne-au ajutat să ne pregătim de sărbotoarea pascală.
Nelu a aprins focul, iar Dan a instalat ceaunul:


În ceaun au poposit:
- 2 cepe mari, călite în untură şi cu un praf de boia de ardei (paprika)
- slăninuţă afumată
- carne de porc
- cartofi tăiaţi cuburi
- hribi
- smântână, pătrunjel
- sare, piper, pastă de ardei



Un comentariu:

  1. Fie ca Lumina Divina a Sfintelor Paste sa va aduca tot ceea ce poate fi mai bun pe lume!

    Nini,Cristina,Oana,Cristi,Alex si Miruna

    RăspundețiȘtergere