Intenţionam prezentarea a două variante, din păcate am găsit imaginea celui "domnesc", cel adevărat, s-a rătăcit undeva în PC, dar îl găsesc eu! :))
Boţul domnesc, excelent pe post de garnitură la tocăniţele de carne, mâncărica de ciuperci, sau în loc de pâine la ciorba de salată, ori cea de fasole verde.
Preparare:
se prepară o mămăliguţă uşor-pripită.
Într-o cană de supă, de pune o bucăţică de unt, iar apoi 1 polonic de mămăliguţă.
Se adaugă brânza, iar poi se pune ultimul strat, tot de mămăligă.
Se ţine pe ochiul aragazului 1-2 minute, până când începe să fiarbă, respectiv iese untul la suprafaţă.
Boţul domnesc, excelent pe post de garnitură la tocăniţele de carne, mâncărica de ciuperci, sau în loc de pâine la ciorba de salată, ori cea de fasole verde.
Preparare:
se prepară o mămăliguţă uşor-pripită.
Într-o cană de supă, de pune o bucăţică de unt, iar apoi 1 polonic de mămăliguţă.
Se adaugă brânza, iar poi se pune ultimul strat, tot de mămăligă.
Se ţine pe ochiul aragazului 1-2 minute, până când începe să fiarbă, respectiv iese untul la suprafaţă.
Comentarii
Trimiteți un comentariu