vineri, 4 februarie 2011

Berlineză

Ingrediente:


  • 1 kg. carne de viţel
  • 500-600 g castraveţi muraţi
  • 400 g ceapă 
  • maioneză din 4 gălbenuşuri 300-400 ml ulei, 3-4 linguriţe muştar + 400 g pastă de tomate
  • sare, piper
Carnea de viţel se fierbe bine în apă sărată, se lasă la răcit, se taie cubuleţe.
Castraveţii se taie felii foarte fine şi se storc bine în mâini.
Ceapa se taie felii fine, se sărează, se stoarce la fel de bine şi se scurge.

Se prepară maioneza, se amestecă cu pasta de tomate:




Se "împrietenesc" toate, se sărează şi se piperează după gust, se lasă în frigider până a doua zi.



Se mănâncă cu poftă! :)))

Un comentariu:

  1. Super gustoasa, recunosc insa ca noi preferam ceapa rosie ��!

    RăspundețiȘtergere