vineri, 25 martie 2011

Piept de pui cu ciuperci

Ingrediente:
  • 2 bucăţi piept de pui
  • 2 linguri ulei
  • sare, piper
  • ciuperci + o "alună" de unt (adică doar un pic)  tigaie
Pieptul de pui spălat, desfăcut în fâşii, se sărează, piperează şi cu cele 2 linguri de ulei, se pune frumuşel în wok, cu capac, la foc mediu.
Cipuercuţele întregi (pălărie + picior) bine spălate, fără a se "despieliţa", se prăjesc în bucăţica infimă de unt, scuturând tigaia.
La final, se "împrietenesc":

Intr-o alta varianta, lasate separat, dar asezonate absolut divin cu sos de cascaval:

3 comentarii:

  1. Vai, ciupercile alea mi-au amintit de foamea mea uriaşă :((
    Aş mânca ciuperci de trei ori pe zi :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Iar te-ai pus pe gatit? am intrat sa vad crocusii si dau de ciuperci.
    Arata bestial!
    Arcadia iti tin companie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Hi-hi-hi, pofticioaselor! :))
    Acuma trebuie sa marturisesc ca e prima data cand nu le-am dezbracat. Sunt delicioase asa.

    RăspundețiȘtergere