joi, 7 aprilie 2011

Lasagna


Ingrediente:
  • 1 pachet lasagna
  • 1 piept de pui (sau 200 g şuncă)
  • 1 cutie roşii cubuleţe
  • busuioc
  • 300 g telemea
  • 400 ml smântână
  • 4 ouă
  • piure de spanac
Preparare:
  • Umplutura cu carne (piept de pui, şuncă sau carne tocată): tăiate cubuleţe, se prăjesc uşor în ulei, se adaugă roşiile şi condimentele, inclusiv busuiocul
  • Umplutura de brânză: telemeaua rasă se amestecă cu smântână şi ouăle bătute
  • Umplutura de spanac: se refoloseşte spanacul rămas de la masa precedentă ;))) eu l-am mai subţiat un pic cu lapte.
Asamblare:
  • 1 strat lasagna + prima umplutură
  • al 2-lea strat lasagna + următoarea umplutură
  • al 3-lea strat lasagna + spanac
  • al 4-lea strat lasagna + sosul de smântână şi 2 ouă bătute, condimente
  • deasupra se răzuieşte caşcaval
Se dă la cuptor 25-30 minute.
lasagna

2 comentarii:

  1. Sarbatori fericite cu sanatate si bucurie.HRISTOS A INVIAT!

    RăspundețiȘtergere
  2. Adevarat a inviat!
    Sarbatori cu multa bucurie!

    RăspundețiȘtergere