Banală reţeta, dar extrem de apreciată, în special în duminicile reci de toamnă târzie, cum este aceasta...
Ingrediente:
-1-2 zucchini, tăiaţi în rondele sau cubuleţe, după pofta inimii
- maioneză dintr-un ou
- 100 ml iaurt sau smântănă
- sare
- mărar verde sau congelat
Preparare:
Dovleceii (curăţati sau nu, rondele sau cuburi) se fierb 3-4 minute, se scurg bine în strecurătoare, se lasă la răcit, iar apoi se storc bine în mână.
Se lungeşte maioneza cu iaurt/smântână, se adaugă mărarul tocat, iar apoi dovleceii.
În loc de sare, eu pun un pic de delikat.
Ingrediente:
-1-2 zucchini, tăiaţi în rondele sau cubuleţe, după pofta inimii
- maioneză dintr-un ou
- 100 ml iaurt sau smântănă
- sare
- mărar verde sau congelat
Preparare:
Dovleceii (curăţati sau nu, rondele sau cuburi) se fierb 3-4 minute, se scurg bine în strecurătoare, se lasă la răcit, iar apoi se storc bine în mână.
Se lungeşte maioneza cu iaurt/smântână, se adaugă mărarul tocat, iar apoi dovleceii.
În loc de sare, eu pun un pic de delikat.
Comentarii
Trimiteți un comentariu