Ingrediente:
- aripioare de pui
- sare, piper
- 2-3 linguri muştar
- 2-3 căţei de usturoi
- 1/2 ceapa alba
- 3-4 linguri ulei
- fulgi de porumb
Preparare:
Aripioarele se curăţă şi se taie (îndepărtându-le vârful) în două.
Se prepară un sosul din muştar + ulei + usturoiul pisat + ceapă răzuită + sare + piper
Bucăţelele de aripioare se trec prin sos, apoi prin fulgii de pormub bine mărunţiţi (în punga originală, care e mai rezistentă + încă una).
Se aşează în tava mare a aragazului, căptuşită cu hârtie de copt şi se dă la cuptor. Se întorc, pentru a se rumeni pe toate părţile.
Stiu ca se folosesc fulgii la panat snitele si alte cele. Pina acum, n-am incercat. Pare simplu si mai ales, n-ai tigai de curatat, e grozav, ca se gatesc la tava.
RăspundețiȘtergereSi sunt mai sanatoase asa, caci n-ai treaba cu prajitul in uleiul incins. In plus, pana stau la cuptor, poti face altceva (eu am udat plantele).
ȘtergereO grozavie,eu amestec si cu susan.
RăspundețiȘtergereFacem "concurenta neloiala" la KFC.
Neloiala, intradevar, caci ale noastre sunt sanatoase! :))
Ștergere