duminică, 19 februarie 2012

Aripioare crocante


Ingrediente:
- aripioare de pui
- sare, piper
- 2-3 linguri muştar
- 2-3 căţei de usturoi
- 1/2 ceapa alba
- 3-4 linguri ulei
- fulgi de porumb 
Preparare:
Aripioarele se curăţă şi se taie (îndepărtându-le vârful) în două.
Se prepară un sosul din muştar + ulei + usturoiul pisat + ceapă răzuită + sare + piper 
Bucăţelele de aripioare se trec prin sos, apoi prin fulgii de pormub bine mărunţiţi (în punga originală, care e mai rezistentă + încă una).
Se aşează în tava mare a aragazului, căptuşită cu hârtie de copt şi se dă la cuptor. Se întorc, pentru a se rumeni pe toate părţile.




4 comentarii:

  1. Stiu ca se folosesc fulgii la panat snitele si alte cele. Pina acum, n-am incercat. Pare simplu si mai ales, n-ai tigai de curatat, e grozav, ca se gatesc la tava.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si sunt mai sanatoase asa, caci n-ai treaba cu prajitul in uleiul incins. In plus, pana stau la cuptor, poti face altceva (eu am udat plantele).

      Ștergere
  2. O grozavie,eu amestec si cu susan.
    Facem "concurenta neloiala" la KFC.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Neloiala, intradevar, caci ale noastre sunt sanatoase! :))

      Ștergere