luni, 27 august 2012

La mulți ani Mire! 2012

Trierea pozelor din laptop presupune postarea ultra-întârziată (acum e taman mijlocul lui ianuarie, iar ziua mea a fost la final de august...)
Așadar, mi-am dorit ca de fiecare dată SĂNĂTATE - între timp m-am însănătoșit, căci am rezolvat hernia de disc, prin operație...
Mi-am mai dorit SĂ POT RENUNȚA LA FUMAT, și-am reușit! căci mi s-a părut absurd să fiu prinsă în toaleta spitalului și apostrofată de vreo doamnă infirmieră... Și-atunci, dacă tot am rezistat 2 zile, mi-am propus să încerc asta și acasă... A fost foarte dificil, norocul meu e că în prima fază am confundat sevrajul cu efectele anesteziei generale!  Astăzi sunt fericită c-am scăpat de dependența asta, e drept că am cu vreo 8-10 kg în plus, dar sper să reușesc să scap și de alea!
Cu siguranță mi-am mai dorit să reduc ritmul și frecvența activităților în care îmi place să mă angrenez. În privința aceasta, trebuie să mărturisesc că zilele de concediu medical, zilele acelea în care nu puteam face nimic, mi-au adus înțelepciunea de-a mă bucura de activitate!

2 comentarii:

  1. Bravo, Mire!!! :) Sunt bucuroasa de ce am citit! Foate bucuroasa, mai ales ca stiu si eu ce greu se scapa de nicotina! Sa ai un an fain!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merci Delia! Stiu ca stii :) Si Corina s-a lasat de fumat.

      Ștergere