Ingrediente:
- ceapă
- varză murată
- untură de porc
- opțional: boia de ardei
Preparare:
Varza dacă e prea acră, se ține în apă rece, câteva ore.
Se îndepărtează nervura principală și se taie frunzele de varză, de preferat fideluță.
Se călește în untură ceapa tocată solzișori, opțional se adaugă boia.
Se adaugă varza tocată, apă și se lasă la fiert, la foc mic.
Se servește cu cârnați afumați sau cu costiță prăjită, ori cu ce avem la îndemână! :)
- ceapă
- varză murată
- untură de porc
- opțional: boia de ardei
Preparare:
Varza dacă e prea acră, se ține în apă rece, câteva ore.
Se îndepărtează nervura principală și se taie frunzele de varză, de preferat fideluță.
Se călește în untură ceapa tocată solzișori, opțional se adaugă boia.
Se adaugă varza tocată, apă și se lasă la fiert, la foc mic.
Se servește cu cârnați afumați sau cu costiță prăjită, ori cu ce avem la îndemână! :)
Comentarii
Trimiteți un comentariu