duminică, 17 noiembrie 2013

Ciuperci umplute

Ingrediente:
- ciuperci champignon cu pălăria mare
- piept de pui
- 1 praz
- cașcaval
- maioneză
Preparare:
Cipuercile se spală bine, se curăță codițele și se lasă la scurs.
Se prepară umplutură din pieptul de pui tăiat cubulețe, prazul tăiat fin și codițele ciupercilor tocate mărunt, călite în 2 linguri de ulei.
După ce se răcește, se mărunțesc fin cu blenderul, se amestecă cu un pic de pătrunjel verde și cașcaval răzuit, se condimentează.
Se umplu pălăriile, se așează în tava aragazului, se adaugă mnaioneză deasupra, pentru a se rumeni frumos (nu mi-au ieșit la fel de aspectuoase ca în rețeta după care m-am inspirat, dar de gustoase au fost de nota 10).

5 comentarii:

  1. As incerca iaurtul sau branza de vaci in loc de maioneza. Arata ca niste chiftelute :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte bune sunt!
    Cred ca voi renunta si eu la maioneza, m-a atras teribil crusta, dar la mine n-a reusit! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. La Multi Ani ! 2014 sa fie un an bogat si plin de bucurii .
    P.S. Ciupercile tale arata grozav, eu le umplu cu o feliuta de ceapa si cas de oaie ( sau branza de oaie ) ...fara nimic pe deasupra ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. LA MULTI ANI! Sa aveti un an plin de sanatate, fericire, prosperitate si inspiratie. Cu stima,

    RăspundețiȘtergere
  5. La multi ani!
    Un an bun va doresc :)

    RăspundețiȘtergere