Variaţiuni pe aceeaşi temă, în funcţie de ingredientele pe care le avem la îndemână! De data asta crusta a fost doar din fulgi de porumb.
Din păcate am făcut doar poză cu produsul finit.
Ingrediente:
- piept de pui
- sare, piper
- 2-3 linguri muştar
- 2-3 căţei de usturoi
- 5-6 linguri ulei
- fulgi de porumb (pot fi amestecaţi cu făină albă şi pesmet, pot fi înlocuiţi cu chipsuri...etc)
Preparare:
Se prepară un so din muştar + ulei + usturoiul pisat + sare (eu pun sare grunjoasă).
Pieptul de pui tăiat făşii se trece prin socul de muştar, iar apoi se "tăvăleşte" prin fulgii de porumb mărunţiţi.
Se aşează în tava mare a aragazului, căptuşită cu hârtie de copt şi se dă la cuptor.
Din păcate am făcut doar poză cu produsul finit.
Ingrediente:
- piept de pui
- sare, piper
- 2-3 linguri muştar
- 2-3 căţei de usturoi
- 5-6 linguri ulei
- fulgi de porumb (pot fi amestecaţi cu făină albă şi pesmet, pot fi înlocuiţi cu chipsuri...etc)
Preparare:
Se prepară un so din muştar + ulei + usturoiul pisat + sare (eu pun sare grunjoasă).
Pieptul de pui tăiat făşii se trece prin socul de muştar, iar apoi se "tăvăleşte" prin fulgii de porumb mărunţiţi.
Se aşează în tava mare a aragazului, căptuşită cu hârtie de copt şi se dă la cuptor.
Fac ce fac si numai la ore deastea cand se zice sa nu mananci nimic,eu bananai pe bloguri culinare,offf,ori beau apa ,ori imi fac o gustarica ,caci bunatatea este doar virtuala acum ,dar maine trebuie sa o pun in practica ,mai ales ca este dintre preferatele mele.
RăspundețiȘtergerePentru ca tu mi-ai oferit asa o bunatate rapida,iti ofer si eu un premiu la mine pe blog.
Succes in tot ceea ce faci!
Multumesc mult, Mihaela, e primul premiu virtual! :)))
Ștergere