Această mâncărică este mai mult decât grozavă, iar mai bună decât o fac părinții mei, căci la asta se lucrează în echipă, nu cred să existe! :) Mâncărica de afumătură Ingrediente: - costițe de porc afumate - mușchi de porc afumat - cârnați de porc afumat - 2 linguri untură - apă rece - cir de mămăligă Preparare: Se taie costițele și mușchiul și se pun la fiert, când sunt aproape fierte, se adaugă cârnații tăiați. Se prăjesc apoi în untură. Se adaugă cirul de mămăligă. Se mănâncă fierbinte, musai cu mămăligă. Topșa Ingrediente: Mămăliga: făină de porumb, de preferat de la moară, apă, sare Preparare: Se unge ușor tava cu ulei, se așează un strat de mămăligă, apoi unul de brânză, iar la final încă un strat de mămăligă. Se dă la cuptor. Cele două se servesc împreună, cu salată de varză acră. Merg foarte bine cu vin fiert, așa, ca de sezon.
Buna seara!Superbe toate plantutele, sa va traiasca!Daca sunteti interesata de un schimb de stapelia...a mea face floarea maron-grena cu doar cateva dungi fine de galben, din pacate nu am nici o foto cu planta inflorita.Oricum, daca vreti, puteti sa ma contactati la coralia_1555@yahoo.com.Va multumesc!
RăspundețiȘtergereMerci, Coralia!
RăspundețiȘtergereCred ca am si varietatea aceea. La primavara as putea sa-ti ofer din ceea ce am.