Această mâncărică este mai mult decât grozavă, iar mai bună decât o fac părinții mei, căci la asta se lucrează în echipă, nu cred să existe! :) Mâncărica de afumătură Ingrediente: - costițe de porc afumate - mușchi de porc afumat - cârnați de porc afumat - 2 linguri untură - apă rece - cir de mămăligă Preparare: Se taie costițele și mușchiul și se pun la fiert, când sunt aproape fierte, se adaugă cârnații tăiați. Se prăjesc apoi în untură. Se adaugă cirul de mămăligă. Se mănâncă fierbinte, musai cu mămăligă. Topșa Ingrediente: Mămăliga: făină de porumb, de preferat de la moară, apă, sare Preparare: Se unge ușor tava cu ulei, se așează un strat de mămăligă, apoi unul de brânză, iar la final încă un strat de mămăligă. Se dă la cuptor. Cele două se servesc împreună, cu salată de varză acră. Merg foarte bine cu vin fiert, așa, ca de sezon.
la foarte multi si frumosi ani!
RăspundețiȘtergeresa te bucuri de familia ta!
Multumesc frumos, Myky!
RăspundețiȘtergereTe pup cu tot dragul, sa aveti si voi parte de tot ce e bun si frumos!
La multi ani ! Sa va bucurati de el si el de voi !
RăspundețiȘtergereMultumim frumos!
ȘtergereSanatate si bucurii sa aveti!
La multi ani pentru Tata mare! Adica mare vine de la "esti mare mai tatic daca ai asa o familie". Sa traiesti, sa fii sanatos si sa ai cat mai multe bucurii de la toti ai tai, nevasta si flacai!
RăspundețiȘtergereSaru' mana, Ilinca!
RăspundețiȘtergere