Fructele de pădure sunt preferatele mele. Mă poartă mereu cu gândul la trecutele vremi ale copilăriei, când - împreună cu părinţii - mergeam frecvent la cules de fructe de pădure, în special fragi şi zmeură. Din când în când umpleam o cănuţă şi-o adăugam în găleata comună, dar cel mai adesea "vărsam" conţinutul, de fapt le mâncam! :)))
Din păcate s-au dus vremurile în care culegeam cu mâna noastră fructele, acum sunt fericită că am descoperit o tanti curată, de la care pot cumpăra cu încredere.
Într-o seară am făcut un pic de spumă de zmeură. Ce aromă, ce culoare...
Ingrediente:
- un castron de zmeură de pădure, aleasă
- zahăr tos, după gust
- 4 albuşuri de ou foarte proaspete (de la ţară)
Preparare:
Zmeura se zdrobeşte uşor, se amestecă cu zahărul tos.
Albuşurile bătute spumă tare, se amestecă uşor cu zmeura.
Se ţine un pic în frigider.
ce bunatate!
RăspundețiȘtergereDa, extrem de aromată.
Ștergere