Inspiratia mea a fost de aceasta data dubla: doua doamne, intamplator sau nu, avand acelasi prenume Laura Sava (carnita) si Laura Laurentiu (cartofiorii). Viata mea in bucatarie a devenit mult mai placuta de cand le-am descoperit blogurile!
Precizare: pozele au fost facute cu ceea ce-a mai ramas dupa ce-au intrat devoratorii in actiune!!!
Ingrediente:
- 2 piepti de pui
- felii de branza topita cu cascaval Hochland
- condimente: sare piper
Preparare:
Pieptul de pui se dezoseaza, se desface in 4-6 fasii, se aseaza intr-un vas Jena, se condimenteaza.
Se stropeste cu ulei, se intorduce in cuptor, la foc mediu.
Cand e gata, se acopera cu feliile de branza, se mai lasa 1-2 minute.
Se papa cu multa pofta, este savuros, suculent, sublim!!!
Garantat, caci ai mei evita pieptul, din motive de "uscat", dar acum au oftat de placere :)))
Garnitura, descoperita recent si practicata frecvent: cartofi copti, inveliti in folie de aluminiu.
Ce draguta esti, Mirela :)
RăspundețiȘtergereMa bucur mult ca "jumatatea mea" de reteta vi s-a parut delicioasa :P
Saru'mana pentru masa!
RăspundețiȘtergereLaura, am facut si ciupercile gratinate, tot dupa reteta ta, numai ca nu am pozat & postat. Dar le reeditez curand. :))