Această mâncărică este mai mult decât grozavă, iar mai bună decât o fac părinții mei, căci la asta se lucrează în echipă, nu cred să existe! :) Mâncărica de afumătură Ingrediente: - costițe de porc afumate - mușchi de porc afumat - cârnați de porc afumat - 2 linguri untură - apă rece - cir de mămăligă Preparare: Se taie costițele și mușchiul și se pun la fiert, când sunt aproape fierte, se adaugă cârnații tăiați. Se prăjesc apoi în untură. Se adaugă cirul de mămăligă. Se mănâncă fierbinte, musai cu mămăligă. Topșa Ingrediente: Mămăliga: făină de porumb, de preferat de la moară, apă, sare Preparare: Se unge ușor tava cu ulei, se așează un strat de mămăligă, apoi unul de brânză, iar la final încă un strat de mămăligă. Se dă la cuptor. Cele două se servesc împreună, cu salată de varză acră. Merg foarte bine cu vin fiert, așa, ca de sezon.
Ce bine-arata pe fond de zapada ! Minunate ! Ce-mi place, cum o ai pe cea mov in cosulet ...
RăspundețiȘtergere:)) Sunt singurele plante inflorite in anotimpul asta!
ȘtergereFoarte frumoase,la prima vizionare am zis uite ce frumoase sunt,dar nu pentru mine,apoi la a doua trecere am citit ca nu sunt asa pretentioase, nu le place lumina puternica ,inseamna ca pot sa am si eu asa ceva la geamul meu care are soare putin doar dimineata.
RăspundețiȘtergereAsa ma bucur ca am dat de postarea ta ,mi-ai dat curaj sa cumpar aceste minunatii,pe care le admiram mereu dar ziceam ca la mine nu pot creste.
Succes in tot ceea ce faci!
Da, realmente sunt plante de apartament, deci nu ezita!
ȘtergereAdevarat ca iarna nu sunt foarte-incarcate, dar la fel de adevarat e si faptul ca nu le-am administrat niciodata ingrasaminte.