Rețeta asta o am de ceva vreme, de la Arcadia.
Nu mi s-a părut foarte tentantă până în momentul plecării copilului la facultate, când brusc a trebuit să devin hiper-creativă, să inventez, să redescopăr, să fiu mereu cu ceva nou, pentru a nu plictisi! :)))
Ingrediente:
- 4-6 ouă, sau 4 ouă întregi și 2 albușuri rămase
- măsline rondele
- cașcaval
- șuncă
- ardei gras: roșu și verde
- ulei
- făină albă
- ouă fierte.
Preparare:
Gălbenușurile se amestecă cu uleiul, apoi se amestecă cu albușurile bătute spumă tare.
Se adaugă 4-5 linguri făină albă și celelalte ingrediente tocate mărunt.
Se toană în tava tapetată un strat de compoziție, se presară ouăle fierte tăiate cubulețe, iar apoi se completează cu restul compoziției.
Se rade cașcaval deasupra.
Se coace în cuptorul încălzit cca 40-50 minute, la 170 grade C.
Nu mi s-a părut foarte tentantă până în momentul plecării copilului la facultate, când brusc a trebuit să devin hiper-creativă, să inventez, să redescopăr, să fiu mereu cu ceva nou, pentru a nu plictisi! :)))
Ingrediente:
- 4-6 ouă, sau 4 ouă întregi și 2 albușuri rămase
- măsline rondele
- cașcaval
- șuncă
- ardei gras: roșu și verde
- ulei
- făină albă
- ouă fierte.
Preparare:
Gălbenușurile se amestecă cu uleiul, apoi se amestecă cu albușurile bătute spumă tare.
Se adaugă 4-5 linguri făină albă și celelalte ingrediente tocate mărunt.
Se toană în tava tapetată un strat de compoziție, se presară ouăle fierte tăiate cubulețe, iar apoi se completează cu restul compoziției.
Se rade cașcaval deasupra.
Se coace în cuptorul încălzit cca 40-50 minute, la 170 grade C.
Comentarii
Trimiteți un comentariu